Påbörjad utbildning till Rallylydnadsinstruktör 2022!

Det här med hund är så kul, hörrni!

Jag vill bara lära mig mer och bli en ännu bättre hundtränare och hundägare. Helst vill jag lära mig allt på en gång så det är lätt att jag läser lite här och lite där. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att bli Rallylydnadsinstruktör (puh, långt ord!) och utbildningen sker på distans. Jag har två år på mig att bli klar med utbildningen, men jag hoppas bli klar senast till hösten för att sedan kunna erbjuda kurser i rallylydnad.

Rallylydnad är något som ligger mig varmt om hjärtat, det är verkligen en hundsport som alla kan delta i! Det går inte på tid, vilket gör att alla former av hundar och människor kan vara med och tävla! I denna sport premieras ett gott samarbete mellan hund och förare - ekipaget ska ha kul på tävlingsbanan. Denna filosofi är också något som jag vill bygga min hundträning på, nämligen att det ska vara kul och okomplicerat att träna hund.

Jag ser fram emot att fortsätta att erbjuda hundkurser och valpkurser i vardagslydnad, men detta är ett sätt att bredda mitt utbud något - och jag vill som sagt fortsätta att expandera Livet med hund!
I utbildningen ingår också att ha en projektkurs, vilket jag kommer att kunna erbjuda till ett reducerat pris. Så håll utkik på hemsidan om ni är sugna på rallylydnad!


Allt gott!

Daniel Bernefjell